Έρχεται η επιδιόρθωση της κόκκινης απόχρωσης στα Galaxy S8

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση μιας κοκκινωπής απόχρωσης σε ορισμένες μονάδες του κορεατικού Galaxy S8, η Samsung παραδέχτηκε το πρόβλημα. Ο γίγαντας της τεχνολογίας είπε ότι θα προωθήσει μια ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα που θα διορθώσει το ζήτημα.

gsmarena_001-2

«Επειδή υπάρχουν κάποια παράπονα σχετικά με τις κοκκινωπές οθόνες, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το λογισμικό. Αυτό θα συμβεί μάλλον τέλος της επόμενης εβδομάδας και αφορά όλους τους πελάτες που κατέχουν το Galaxy S8.», δήλωσε εκπρόσωπος της Samsung.

Στην πραγματικότητα, η επιχείρηση έχει ήδη ενημερώσει τα κέντρα εξυπηρέτησης της χώρας σχετικά με αυτότο πρόβλημα. «Θα υπάρξει μια πρόσθετη ενημέρωση για να γίνουν οι αναθεωρήσεις χρωμάτων πιο λεπτομερής. Υπολογίζεται ότι αυτό θα συμβεί στο τέλος του Απριλίου«, είπαν και τα κέντρα εξυπηρέτησης της Samsung.

ΠΗΓΗ: TheKoreaHerald

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio