Η απάντηση της EA στο ότι είναι «η χειρότερη εταιρεία»

Προς έκπληξη πάρα πολλών, η Electronic Arts, ή αλλιώς EA, ψηφίστηκε ως η «Χειρότερη Εταιρεία στην Αμερική». Η εταιρεία έλαβε αυτόν τον τίτλο μετά από έρευνα ενός blog καταναλωτών, στην οποία συμμετείχαν φανς διαφόρων ηλικιών. Ήταν μεγάλη έκπληξη το ότι η EA πήρε περισσότερους ψήφους στην κατηγορία «Golden Poo» από άλλες εταιρείες, όπως η Bank of America και η BP.

Ως αντίδραση στο γεγονός, ο Peter Moore της εταιρείας, δημοσίευσε την εξής δήλωση:

Ναι [το να αποκαλείσαι η Χειρότερη Εταιρεία στην Αμερική] ήταν γελοίο. Και μάλιστα στην εποχή της κρίσης με τα δάνεια. Οι τράπεζες πετάνε εκατοντάδες ανθρώπους έξω από τα σπίτια τους. Προσπαθείς να είσαι αμυντικός, να πεις πως αυτό είναι χαζό, αλλά μετά συνειδητοποιείς πως ίσως υπάρχει μία δόση αλήθειας σε ότι έγινε. Μάλλον αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να δούμε ποιοι είμαστε και πώς μας βλέπουν οι άλλοι και τι μπορούμε να κάνουμε για να το αλλάξουμε αυτό. Η αντίληψη είναι αλήθεια, οπότε αν στην αντίληψή τους είμαστε μια εταιρεία που δε βάζει πρώτους τους παίχτες της, πώς το αλλάζουμε αυτό;

twittercomgoldenpoo

Η έκπληξη του Moore για το ότι ψηφίστηκαν ως εταιρεία χειρότερη από την Bank of America και άλλες τράπεζες που έχουν καταστρέψει ζωές είναι απολύτως λογική. Ωστόσο, ανέφερε πως η εταιρεία είναι ένοχη και πως θα αναλάβουν την ευθύνη για τα προβλήματά τους και θα προσπαθήσουν να τα φτιάξουν.

Ο Moore πρόσθεσε:

Κάναμε μία προσπάθεια να πούμε «Ωραία, πώς προχωράμε τώρα;». Και το «σύνθημα» το οποίο βρήκαμε είναι η αντίληψη του να βάζουμε τον παίχτη πρώτο. Μέχρι και σήμερα, ακόμη και σήμερα το πρωί, σε meetings γίνονται διάφορες ερωτήσεις. Τι πρέπει να κάνουμε εδώ; Πότε θα κυκλοφορήσει αυτό; Τι εμπειρία πρέπει να είναι αυτό; Και πάντα κάποιος θα ρωτήσει «Βάζει τον παίχτη πρώτο;».

 

Πηγή: fraghero.com

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio