Η αγάπη του για τα videogames,έκαναν την κοπέλα του να του επιτεθεί με κατάνα..

Κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ, είναι επίθεση με κατάνα από νευριασμένη κοπέλα στο αγόρι της.. Ε, έγινε κι αυτό..

 

 

Όπως δήλωσε στο Buzzfeed, ο 29χρονος Alex Lovell, η ενασχόληση του με τα video games και ο χρόνος που έδινε σε αυτά προκειμένου να γίνει καλύτερος, τον έκαναν να παραμελεί την κοπέλα του. Ένιωθε κουρασμένος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει διάθεση για sex. Αυτό δημιούργησε υποψίες στην κοπέλα του ότι την απατάει (είχαν είχαν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια).

Στις 3 Μαρτίου λοιπόν, η αστυνομία τον βρήκε αιμόφυρτο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του με πολλαπλές πληγές εκ των οποίων κάποιες από αυτές ήταν σοβαρές. Η πρώην πλέον κοπέλα του, Emily Javier, 30, του επιτέθηκε με ένα σπαθί σαμουράϊ, όταν είδε πως έχει εγκατεστημένο στο κινητό του το Tinder και κόκκινες τρίχες στο μπάνιο. Η κοπέλα που έχει πράσινα μαλλιά, όπως ήταν φυσικό συνελήφθη της επιβλήθηκε το ποσό των $350,000 ως χρηματική ποινή, ενώ προς το παρόν είναι κρατούμενη στην φυλακή Clark County, καθώς κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

 

Παρόλο που ο δικηγόρος της, προσπάθησε να ελαφρύνει την θέση της, λέγοντας πως είναι νομοταγής πολίτης με full-time δουλειά τα τελευταία χρόνια κι ότι δεν έχει κάποιο αντίστοιχο προηγούμενο, εκείνη ανέλαβε τις ευθύνες της. 

Όπως δήλωσε, λίγες ημέρες πριν το περιστατικό, είχε πάει στο mall κι αγόρασε το σπαθί.

Θέλησα να τον σκοτώσω επειδή νόμιζα πως με απατούσε. Αυτός ήταν κι ο σκοπός μου. Θα το έκανα και μετά θα αυτοκτονούσα.”

 

Όπως αναφέρουν τα πρακτικά του δικαστηρίου, η Javier είχε κρύψει το σπαθί και είχε στην πλευρά του κρεβατιού της δύο μαχαίρια. Όταν ο Lovell, ξάπλωσε να κοιμηθεί εκείνη έκρυψε το κινητό του για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Στην συνέχεια του επιτέθηκε και ξεκίνησε να τον μαχαιρώνει.

Ο Lovell, ανέφερε στο BuzzFeed, πως αυτό που τον έσωσε ήταν η αγάπη του για το Wing Chun. Είναι μια μορφή πολεμικής τέχνης, με την οποία παθιάστηκε κι ασχολήθηκε όταν παρακολούθησε την ταινία IP MAN.  “Χωρίς να το ξέρω, ετοιμαζόμουν για αυτή την στιγμή, όλη μου την ζωή. Δεν πάγωσα, το Wing Chun, βγήκε από μέσα μου. Μπόρεσα να σταθώ στο ένα γόνατο, το οποίο ήταν ήδη πληγωμένο. Με χτύπησε δύο φορές με την άκρη του σπαθιού, αλλά ο Θεός ήταν με το μέρος μου και με φύλαξε.” 

 

Τώρα τι παίχτηκε με τις κόκκινες τρίχες στο μπάνιο; Όπως είπε ο Lovell, ήταν τρίχες από το σαγόνι του και τον σκύλο του που έχει κόκκινο τρίχωμα..

 

Μία φυσιολογική και ήρεμη ημέρα στην Αμερική παιδιά..Τίποτα άλλο…

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio