Ε3: Όλα τα sports games που είδαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑ

author image από Katri | News | 0 Comments | 11 Ιούν 2017

Φυσικά από την χθεσινή παρουσίαση της ΕΑ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα trademark sports games της. Τα Fifa, NBA και Madden θα έχουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καινούργιους τίτλους οι οποίοι θα έχουν ο καθένας το δικό τους story mode αλλά και διάφορα καινούργια features τα οποία θα δούμε στη συνέχεια:

 

NBA LIVE 18

Εκτός από το κλασσικό play mode στο NBA Live 18 θα δούμε πλέον να υπάρχει και το The One, ένα mode στο οποίο θα προσπαθήσεις να φτάσεις τον χαρακτήρα σου από τα συνοικιακά γήπεδα του East ή Wast coast στα μεγαλύτερα παρκέ της Αμερικής. Το The One θα σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τον επόμενο θρύλο του ΝΒΑ με τους δικούς σου κανόνες και να αποκτήσεις φήμη με το δικό σου τρόπο. Φυσικά δεν θα λείπουν όλα τα features που μας έκαναν να κολλήσουμε με το NBA Live όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

FIFA 18

Το Fifa θα έχει και αυτό το δικό του story mode αυτό όμως που μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή είναι η ύπαρξη Real Player Motion Technology στην engine του παιχνιδιού κάνοντας έτσι πιο ρεαλιστικά τα παιχνίδια και την κίνηση του κάθε παίκτη. Όπως πάντα θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβρη, συγκεκριμένα στις 29 για PC, PS3, PS4, Switch, Xbox 360 και Xbox One.

 

 

Madden NFL 18

Μπορεί εμείς στην Ελλάδα να μην μπορούμε να εκτιμήσουμε σε βάθος την ομορφιά του Madden μιας και δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο το american football αλλά σίγουρα το Madden 18 πρόκειται να είναι και αυτό μια όμορφη προσθήκη στην sports βιβλιοθήκη της ΕΑ. Θα δούμε και εδώ story mode, με όνομα Longshot. To Madden NFL 18 θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για Xbox και Playstation 4.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio