Ετοιμαστείτε για το Hellenic Counter Strike: Global Offensive – HLCS

Η πλατφόρμα eSports, PvPro δημιουργεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Counterstrike: Global Offensive Championship, με έναρξή 8 Μαΐου 2017, όπου θα συμμετάσχουν Ελληνικές ομάδες, διεκδικώντας χρηματικό έπαθλο ύψους 1.000 ευρώ σε μετρητά και τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι τελικοί αγώνες και η ανάδειξη του νικητή της σεζόν, θα πραγματοποιηθούν ζωντανά στους χώρους του νέου καταστήματος της αλυσίδας καταστημάτων Battlenet eSports Cafes, το Σαββατοκύριακο στις 24 και 25 Ιουνίου 2017, στην Πόλη των Αθηνών στον Άγιο Δημήτριο. Σε αυτή την εναρκτήρια σεζόν, 12 ομάδες από όλη την Ελλάδα θα έχουν την δυνατότητα να προκριθούν στην κεντρική αγωνιστική περίοδο, διάρκειας 3 εβδομάδων, διεκδικώντας την πρόκρισή τους στους τελικούς των Final Four, μέσα από την πλατφόρμα του PVPRO, από 3 διαφορετικά τουρνουά.

Η αγωνιστική περίοδος θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του PVPRO στο Twitch. Οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν, επίσης ζωντανά, στο κατάστημα Battlenet eSports Café στην Αθήνα στον Άγιο Δημήτριο, αποκαλούμενο ως “eSports Arena”, σε μια εκδήλωση με παράλληλες δραστηριότητες για το κοινό και φίλους των eSports. Ανοιχτοί προκριματικοί (Ημέρες, Ημερομηνίες) Όλοι οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν Online από την πλατφόρμα του PVPRO όπου οι 12 καλύτερες (πρώτοι στην κατάταξη) προκρίνονται αυτόματα στην φάση των ομίλων. Μέχρι και 128 ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν σε κάθε ένα από τα προκριματικά, Single elimination bracket, Bo1 | GR Ομάδες μόνο – Οι πρώτες 4 από κάθε προκριματικό τουρνουά προκρίνονται στην επόμενη φάση των ομίλων.

 

 

Ανοιχτοί προκριματικοί (Ημέρες, Ημερομηνίες)

Όλοι οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν Online από την πλατφόρμα του PVPRO όπου οι 12 καλύτερες (πρώτοι στην κατάταξη) προκρίνονται αυτόματα στην φάση των ομίλων. Μέχρι και 128 ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν σε κάθε ένα από τα προκριματικά, Single elimination bracket, Bo1 | GR Ομάδες μόνο – Οι πρώτες 4 από κάθε προκριματικό τουρνουά προκρίνονται στην επόμενη φάση των ομίλων. 

Προκριματικό τουρνουά #1 | Ημερομηνία: 12 Μαίου 2017, Ώρα έναρξης*: 19:15’

Λάβε μέρος: LINKhttps://www.pvpro.com/pvpro/tournament/view/3617

Προκριματικό τουρνουά #2 | Ημερομηνία: 13 Μαίου 2017, Ώρα έναρξης*: 16:15’

Λάβε μέρος: LINK https://www.pvpro.com/pvpro/tournament/view/3618

Προκριματικό τουρνουά #3 | Ημερομηνία: 14 Μαίου 2017, Ώρα έναρξης*: 16:15’

Λάβε μέρος: LINK https://www.pvpro.com/pvpro/tournament/view/3619

Οι εγγραφές θα είναι διαθέσιμες από 08 Μαΐου 2017, Ώρα*: 09:00’

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio