Επιπλέον δωρεάν υλικό για τον εορτασμό των 30 χρόνων Ubisoft

Για τον εορτασμό των 30 χρόνων Ubisoft, η εταιρεία ξεκίνησε ένα πρόγραμμα free παιχνιδιών εδώ και 6 μήνες. Το Far Cry 3: Blood Dragon μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο Uplay για τον μήνα Νοέμβριο, ενώ το πρόγραμμα θα τελειώσει με ένα ακόμα παιχνίδι για τον μήνα Δεκέμβριο.

Ωστόσο, πριν αποκαλυφθεί το τελευταίο παιχνίδι, η εταιρεία ξεκίνησε ένα ακόμα πρόγραμμα όπου για τις επόμενες 30 μέρες θα μπορείτε να λάβετε δωρεάν με τον λογαριασμό σας ένα παιχνίδι ή διάφορα άλλα καλούδια. Το πρόγραμμα ξεκίνησε πριν μερικές ώρες και το πρώτο παιχνίδι είναι για Android και iOS συσκευές το Rayman Classic.

 

rayman-classic

 

Σε περίπτωση που χάσετε την προσφορά μίας ημέρας μπορείτε να την πάρετε ακόμα και με το πέρας την ημερομηνίας. Αυτό όμως δεν θα μπορεί να γίνει σε όλες τις προσφορές καθώς μέσα σε αυτές τις 30 μέρες θα δοθούν δώρα περιορισμένης ποσότητας. Ομοίως, μερικές προσφορές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε μερικές χώρες λόγω τοπικών περιορισμών.

 

ΠΗΓΗ: Segmentnext

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio