Επιβεβαιώνεται το sequel της ταινίας Assassin’s Creed

 

Σύμφωνα με το The Tracking Board, προετοιμάζεται ήδη το sequel του Assassin’s Creed, της πολυαναμενόμενης ταινίας που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου 2016. Επιπλέον, ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Michael Fassbender πρόκειται να επιστρέψει για το sequel.

 

Όπως αναφέρει το TB«Το sequel περιλαμβάνει παρόμοια ονόματα με την ομάδα παραγωγής της επερχόμενης ταινίας, με τον Jean-Julien Baronnet παραγωγό για τη Ubisoft Motion Pictures, τον Frank Marshall παραγωγό μέσω της εταιρείας του Kennedy-Marshall Company, ενώ ο Fassbender και ο Conor McCaughan θα παράγουν μέσω της δικής τους εταιρείας DMC Films. Ο Matt Phelps θα επιβλέπει για τη Ubisoft, ενώ ο Pam Abdy θα επιβλέπει για τη New Regency».

 

df-01952_r_crop

 

Τι θα δούμε φέτος τον Δεκέμβρη:

Όταν ο Callum Lynch (Michael Fassbender) εξερευνά τις αναμνήσεις του προγόνου του Aguilar και αποκτά τις ικανότητες ενός Master Assassin, ανακαλύπτει ότι είναι ένας απόγονος της κρυφής κοινότητας των Assassins.

 

Μπορείτε να δείτε υλικό από την επερχόμενη ταινία εδώ.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio