Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Life is Strange 2

author image από Katri | News | 0 Comments | 19 Μαΐ 2017

Απ’ ότι φαίνεται οι νέες κυκλοφορίες δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν τον τελευταίο καιρό. Μετά από τόσο fps και action στα τελευταία release confirmations αυτό που μας έλειψε είναι λίγο αγνό adventure, και ποιο παιχνίδι των τελευταίων ετών είναι καλύτερο να μας το προσφέρει από το Life is Strange; Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια και κατάφερε να πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα σύμφωνα με ανακοίνωση της DontNod Entertainment, αλλά δεν σταματούν εκεί…

Μετά από ένα «αιώνα» αναμονής η DontNod αποφάσισε να αποκαλύψει ότι το παιχνίδι θα αποκτήσει και δεύτερη Season! Απ’ ότι φαίνεται το παιχνίδι ήταν στη φάση του development του ενώ η πρώτη Season μόλις είχε κυκλοφορήσει σε physical copy. Ξέρουμε ήδη από παλιά ενημέρωση του studio ότι η ιστορία της δεύτερης Season θα είναι διαφορετική από της πρώτης, μιας και η ιστορία της Max λίγο πολύ βρήκε το closure της, ότι τροπή και να ακολουθήσαμε.

 

 

Θα θέλαμε να δούμε περισσότερα για τη δεύτερη season του Life is Strange στην Ε3 αλλά η Square Enix ανακοίνωσε πως το studio δεν θα παραβρεθεί εκεί. Το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα νέα τόσο για τους χαρακτήρες όσο και για την ιστορία του καινούργιου παιχνιδιού κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio