Εμφανίστηκε πρωτότυπο του OnePlus 5 να δείχνει τις dual κάμερες

Πολλά έχουν ειπωθεί για τη φημολογούμενη διπλή κάμερα του OnePlus 5, αλλά αυτός ο σχεδιασμός (με τους δύο φακούς τοποθετημένους κάθετα) φαίνεται να είναι ο πιο δημοφιλής (με σπάνιες εξαιρέσεις). Τώρα ένα φερόμενο ως πρωτότυπο έχει φωτογραφηθεί με ακριβώς αυτό το σχέδιο, ωστόσο υπάρχει μια συστροφή σε αυτήν την ιστορία – προφανώς, αυτό δεν είναι το τελικό σχέδιο.

Ακόμα, παρατηρούμε την έλλειψη ενός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων πίσω ή στην πλευρά. Αυτό αφήνει το μέτωπο ως τη μόνη δυνατή τοποθέτηση, η οποία, με τη σειρά του, δεν σημαίνει σχεδιασμό «bezel-less». Και πάλι, αυτή η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει την τελική σχεδίαση, αλλά εκτός εάν η OnePlus κάνει μια δραστική αλλαγή. Είναι απίθανο να βλέπουμε τα μπροστινά πλαίσια να εξαφανιστούν σε αυτή τη γενιά.

Όπως είπαμε, μια φωτογραφία του μπροστινού μέρους αυτής της μονάδας OnePlus 5 δεν είναι διαθέσιμη. Αν και η φήμη λέει ότι υπάρχει ένα διπλό self-cam που βρίσκεται πάνω από την οθόνη. Μπορείτε να δείτε όμως τη διπλή κάμερα στην πλάτη, που ενώνεται με αυτό που μοιάζει με διπλό φλας διπλού τόνου LED.

 

oneplus-5-prototype-840x757

 

Κάποια bezels στο μπροστινό μέρος μπορεί να μην είναι πειραγμένα, αλλά η πηγή της φωτογραφίας είχε κάποιες ανησυχίες για την τιμή. Έχουμε ακούσει για τιμή αξίας περίπου 450 δολαρίων. Ωστόσο η αυξανόμενη εμπιστοσύνη της OnePlus μπορεί να τους ωθήσει να υψώσει τις τιμές ναυαρχίδων – έως και 650 δολάρια.

Φαίνεται ότι θα βρούμε μπροστά μας κάτι premium όταν βλέπουμε δύο διπλές κάμερες, 8GB RAM και γρηγορότερη φόρτιση των μπαταριών (!) . Επίσης, το OnePlus 5, θα ενσωματώνει λέει Snapdragon 835 και QHD οθόνη.

Θα μάθουμε περισσότερα σύντομα μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: GSMarena

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio