Δωρεάν το νέο mobile game του Stranger Things

Δωρεάν το νέο  game του Stranger Things για κινητά

Το Stranger Things, η δημοφιλή σειρά στο Netflix, έρχεται επιτέλους ξανά στις οθόνες μας με την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στις 27 Οκτωβρίου. Όσον αφορά τους fans της σειράς που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την επόμενη σεζόν, κυκλοφόρησε ένα official mobile game, έτσι ώστε να βοηθήσει την αναμονή τους μέχρι εκείνη την ημερομηνία. Οι χρήστες Android και iOS συσκευών μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν το νέο παιχνίδι του Stranger Things.

Είναι σπάνιο το γεγονός πως το παιχνίδι Stranger Things είναι πραγματικά εντελώς δωρεάν – χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση in-game. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι στα 16bit και φαίνεται να διαδραματίζεται μια περιπέτεια στα πλαίσια της πρώτης σεζόν. Ξεκινάει με τους παίχτες να ελέγχουν τον αλκοολικό σερίφη Jim Hopper, ο οποίος προσπαθεί να εντοπίσει τα παιδιά – όπου πρωταγωνιστούν και στην σειρά.

Από τη στιγμή που ο Hopper θα καταφέρει να πιάσει τα παιδιά, οι παίχτες θα μπορούν να παίξουν μαζί τους. Το καθένα έχει διαφορετικές ικανότητες που μπορείτε να δοκιμάσετε καθώς εξελίσσεται η ιστορία. Αν και η ιστορία του παιχνιδιού δε φαίνεται να επεκτείνεται και σε γεγονότα που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν, ίσως κάποιοι καταφέρουν να ξεκλειδώσουν ένα σπέσιαλ κλιπάκι που θα τους δώσει την ευκαιρία να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο τι έπεται στην δεύτερη σεζόν.

Αξίζει να το δοκιμάσω;

Από τη στιγμή που το νέο παιχνίδι διατίθεται εντελώς δωρεάν, δεν χάνετε κάτι με το να το δοκιμάσετε και οι ίδιοι. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που λάτρεψαν τη σειρά. Τώρα όσον αφορά τους παίχτες που δεν την έχουν δει, εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρων και αξίζει να ρίξουν επίσης μια ματιά. Μέχρι στιγμής έχει λάβει πολύ καλές κριτικές, με το rating στο Play store να φτάνει 4.9 αστέρια.

Εάν το συγκεκριμένο project καταφέρει να εισπράξει την ανάλογη προσοχή, δεν είναι απίθανο να δούμε περισσότερες κυκλοφορίες. Θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να εξελιχθεί σε ένα video game με σύγχρονα γραφικά σε κονσόλες και PC αντίστοιχα. Άλλωστε αν κρίνουμε από διάφορα project από fans που έχουμε δει στο παρελθόν, υπάρχει αρκετός κόσμος που θα ήθελε να γίνει πραγματικότητα. Στην ελπίδα λοιπόν πως ίσως δούμε καινούριες κυκλοφορίες, το συγκεκριμένο mobile game είναι μια καλή αρχή.

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την TeamInGame για περισσότερα νέα.
Εσείς βλέπετε Stranger Things; Θα δοκιμάσετε το καινούριο παιχνίδι; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είμαι η Ειρήνη ή αλλιώς "Magia"και είμαι 22 χρονών. Λάτρης του WoW, των single player, indie και online παιχνιδιών. O πατέρας μου ήταν φανατικός console gamer οπότε παίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio