Δωρεάν 3 παιχνίδια στο Steam μέσω του Make War not Love 3

author image από Katri | Steam | 0 Comments | 17 Φεβ 2016

Μετά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Steam τρελάθηκε και δίνει παιχνίδια δωρεάν, στα πλαίσια του store event, Make War not Love 3. Στο συγκεκριμένο event μέσω των αγορών 3 συγκεκριμένων παιχνιδιών, του Company of Heroes 2, Total War: Attila και Warhammer 40k: Dawn of War 2το community ξεκλείδωσε το «πρώτο κύμα» δωρεάν παιχνιδιών και περιλαμβάνει τα εξής:

καθώς και τα dlc του τελευταίου, χωρίς να χρειαστεί να τα αγοράσετε. Για να τα αποκτήσετε απλά πηγαίνετε στη σελίδα του event στο Steam και πατάτε install game στο πακέτο των 3 παιχνιδιών.

Φυσικά θα υπάρχει και δεύτερο σκέλος με δωρεάν παιχνίδια, το οποίο θα ξεκλειδωθεί στις 18 Φεβρουαρίου και θα περιέχει τα παρακάτω:

  • Streets of Rage 2
  • Binary Domain
  • Condemned: Criminal Origins

Το Make War not Love τελειώνει στις 20 Φεβρουαρίου και τότε θα δοθούν και free dlc’s σε ήδη κατόχους του παιχνιδιού που θα κερδίσει το event. Μέχρι στιγμής το Dawn of War 2 κερδίζει το Total War και το Company of Heroes αλλά μένουν ακόμα κάποιες μέρες που μπορείτε να τα αποκτήσετε με 75% έκπτωση πριν το event τελειώσει.

 

Make War not Love

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio