Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος για το Elder Scrolls Online

Η Zenimax, η εταιρία που μάζι με την Bethesda δημιούργησαν το Elder Scrolls Online, θέλοντας να γιορτάσει το γεγονός οτι το παιχνίδι συμπλήρωσε 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, δημιούργησε το #10MillionStories event. Στα πλαίσια αυτού του event λοιπόν, δίνει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για το Elder Scrolls Online, απο σήμερα 30 Νοέμβρη εώς και 6 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον δίνει 500 crowns , δηλαδή το Premium Currency του Elder Scrolls Online, σε κάθε νέο λογαριασμό. Για τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, υπάρχει ένα Dungeon Event το οποίο δίνει “Mysterious Reward Boxes” σαν ανταμοιβή, τα οποία μπορούν να τύχουν experience scrolls, pets, mounts, διάφορα cosmetics , και το “jackpot” ένα πακέτο απο συνολικά 20 κατοικίες ή mounts. Επίσης κάθε φορά που τερματίζετε ένα dungeon, έχετε και μια ακόμα συμμετοχή στο 10 Million Stories sweepstakes, έναν διαγωνισμό με “δυνατά” δώρα όπως πρόσκληση για την PAX East του 2018, όλα τα collectibles στο Elder Scrolls Online, καθώς και την πιθανότητα να γίνετε NPC στο παιχνίδι!

Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν για όσους δεν έχουν αγοράσει το Elder Scrolls Online, να δοκιμάσουν το παιχνίδι και να δουν μόνοι τους εάν είναι το ΜΜΟ που προτιμούν!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που ετοίμασε η Zenimax για το #10MillionStories event.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio