Δωράκια από το team του Pokemon GO για την περίοδο των εορτών

Σήμερα η ομάδα του Pokemon GO ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές για την περίοδο των διακοπών. Εάν είστε ένας κολλημένος παίκτης Pokemon Go τότε θα σας αρέσει αυτή η αλλαγή. Από το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου μέχρι και το απόγευμα της 3ης Ιανουαρίου στο νεότερο Pokemon GO patch είναι ευκολότερο από ποτέ κάποιος να πιάσει ένα πόκεμον.

Κατά την περίοδο αυτή, στα PokeStops θα έχετε μεγαλύτερη από τη συνήθη πιθανότητα να βρείτε τα αυγά. Αυτά θα εκκολαφθούν ίσως και σε Togepi ή Pichu, και διάφορα άλλα πρόσφατα Pokemon.

Επιπλέον, σε αυτήν την ειδική έκδοση , ο Pikachu φοράει ένα χαρούμενο εορταστικό καπέλο. Εκτός αυτού, έχετε επίσης μεγαλύτερες πιθανότητες να βρείτε Pikachu κατά τη διάρκεια αυτού του patch.

Στη συνέχεια, σαν να μην έφταναν όλα, έρχονται κι άλλα. Από το απόγευμα της 30 Δεκεμβρίου έως το απόγευμα της 8ης Ιανουαρίου είναι πιθανό να συναντήσετε τα κλασικκά πόκεμον. Μιλάμε για πόκεμον όπως Bulbasaur, Ivysaur, Venusaur, Charmander, Charmeleon, Charizard, Squirtle, Wartortle και Blastoise. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να πιάσετε ένα από αυτά τα Lure Modules θα διαρκούν για 60 λεπτά αντί 30.

ΠΗΓΗ: GSMarena

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio