Δυνατότητα αγοράς «Jersey» skins στο Overwatch League με in-game Token

Την επόμενη χρονιά, οι οπαδοί του Overwatch League θα μπορέσουν να δείξουν υποστήριξη για την αγαπημένη τους ομάδα με in-game skin. Ο επικεφαλής του Overwatch League, Nate Nanzer, ανακοίνωσε στις 4 Δεκεμβρίου ότι οι επικρατούσες ομάδες – αυτές που έχουν πιο πολύχρωμα skin – θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τις αρχές του 2018.

Και οι 26 ήρωες στο Overwatch θα έχουν μια φανέλα για κάθε μία από τις 12 ομάδες του Overwatch League.
«Η αγορά των συγκεκριμένων skin θα παρέχει χρηματική υποστήριξη για τις ομάδες στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Nanzer. Η Blizzard έχει αναπτύξει ένα ξεχωριστό σύστημα νομισμάτων ειδικά για τα skin του Overwatch League. Σύμφωνα με τον Nanzer αυτό γίνεται για να διασφαλίσει ότι το σωστό ποσό χρημάτων θα πηγαίνει στις ομάδες.

Τα συγκεκριμένα token του πρωταθλήματος θα χρησιμοποιούνται μόνο για in-game content, δήλωσε ο Nanzer. Μόλις λάβετε τα token, θα μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε Overwatch League skin θέλετε – όχι loot boxes. Όλοι οι gamers σε PlayStation 4, Xbox One και PC θα λάβουν token για να αγοράσουν ένα skin, πρόσθεσε ο Nanzer.

Ωστόσο δεν ανέφερε εάν τα token θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω αγοράς. Επίσης δεν ξέρουμε αν θα βρίσκονται σε drop από loot boxes. Ομοίως, ο Nanzer δεν ανέφερε το ποσοστό χρημάτων που θα πάει στην κάθε ομάδα. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα, ούτε καν πόσο θα κοστίζουν τα token και τα skin.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Overwatch League pre-season αρχίζει στις 6 Δεκεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση όμως, η κανονική σεζόν θα ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ: DotEsports

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio