Διετές συμβόλαιο της F.C Copenhagen με το πρώην roster της Dignitas

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η F.C. Copenhagen και η εταιρεία Nordisk Film, δημιούργησαν έναν νέο esports οργανισμό που ακούει στο όνομα NORTH. Η πρώτη κίνηση που έκαναν, ήταν να υπογράψουν με το πρώην CS:GO roster της Team Dignitas, ένα διετές συμβόλαιο.

 

Στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε για τον τύπο, ο Anders Horsholt – CEO της F.C. Copenhagen – δήλωσε πως οι δύο εταιρείες επιθυμούν να μπουν στα eSports, με το υψηλότερο επίπεδο παιχτών. Βλέπουν τις δυνατότητες που υπάρχουν στον χώρο και έχουν υψηλές προσδοκίες.

Η ανακοίνωση έρχεται να συμπληρώσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ .

Στο δυναμικό του οργανισμού ως Sports Director, προστέθηκε και ο Jacob «Maelk» Toft-Andersen, που είναι ο πρώην Team Manager της FC Schalke 04’s για το League of Legends. Από αυτό βλέπουμε ότι ο οργανισμός, δεν θα μείνει μόνο στο CS:GO αλλά έχει σκοπό να επεκταθεί και σε άλλα παιχνίδια.

maelk

 

Για την ιστορία ο Maelk, είναι ο πρώην ιδιοκτήτης της Elements, ενώ στην καριέρα του έχει συμμετοχές στην DotA και Dota 2. Έχει λάβει μέρος στο The International 2011 με τους MeetYourMakers και στο The International 2012 με τους Evil Geniuses.

 

 

Το roster του νέου οργανισμού, όπως όλα δείχνουν θα είναι :

  • Mathias «MSL» Lauridson
  • Emil «Magiskb0Y» Reif
  • Kristian «k0nfig» Wienecke
  • Ruben «RUBINO» Villarroel
  • René «cajunb» Borg

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio