Διαγωνισμός στο Destiny για το Halloween!

 

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα ντυθούν με στολές για να γιορτάσουν το Halloween, και η Bungie ελπίζει ότι θα κάνουν το ίδιο και στο Destiny! Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα ειδικό διαγωνισμό κουστουμιών, προκαλώντας τους παίκτες να διακοσμήσουν τους χαρακτήρες τους με τρομακτικές μάσκες, armor και shaders.

Αυτό είναι μέρος του Festival of the Lost Halloween campaign του Destiny. Για να πάρετε μέρος, ντύστε τον χαρακτήρα σας, και βγάλτε ένα screenshot. Μοιραστείτε το με τη Bungie στο Twitter (@Bungie) χρησιμοποιώντας το hashtag #ContestOfTheLost.

Τότε η Bungie θα επιλέξει τους νικητές χρησιμοποιώντας τρία βασικά κριτήρια: το χιούμορ, τη δημιουργικότητα και το «απλά επικό». Υπάρχουν τρεις κατηγορίες στο διαγωνισμό κουστουμιών. Όπως γράφτηκε από την Bungie, αυτές είναι:

  • Best Costume Portrait: Ταξιδέψτε μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού και πάρτε μια πόζα μπροστά στο καλύτερο background. Απλά ο Guardian σας στο κατάλληλο σκηνικό για το κουστούμι. Φέρτε ένα φίλο για να βγάλετε το screenshot αν θέλετε, αλλά το μόνο που θέλουμε να δούμε είστε εσείς.
  • Best Group Shot: Οργανώστε μια ομάδα και συμφωνήστε σε ένα θέμα για τα κουστούμια σας. Οικογενειακές υποθέσεις? Έχθρες? Προμηθευτές που αγαπούν τη δουλειά τους? Η απόφαση δική σας. Δείξτε μας τι μπορείτε να κάνετε.
  • Best Dance Party: Expert Mode: Κάντε μια χορογραφία με τις κινήσεις σας. Κάντε ένα σόου. Αυτό απαιτεί συγχρονισμό και μία τρομακτική αίσθηση του στυλ. (Αυτό φυσικά μας θυμίζει την απίστευτη χορογραφία του Husky Raid, οι οποίοι θα μπορούσαν άνετα να είναι μέσα στους νικητές αυτής της κατηγορίας!)

CSXAz5YUcAAJ9mF

Η Bungie θα ανακοινώσει τους νικητές στο Bungie Weekly Update. Αυτά τα blog posts τυπικά φτάνουν την Πέμπτη το απόγευμα, ωστόσο η Bungie δεν ανέφερε αν θα συμβεί αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη.

Όπως και να ‘χει, οι νικητές θα πάρουν μαζί τους τα εξής βραβεία:

Πρώτο βραβείο: Collector’s Edition Strange Coin
Δεύτερο βραβείο: Exotic Engram Stress Ball
Τρίτο βραβείο: Legendary Engram Stress Ball

Μια γρήγορη αναζήτηση για το #ContestOfTheLost στο Twitter μας δείχνει ήδη κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Πηγή: Gamespot

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για League of Legends, video games και animanga. Αγαπημένα της video game series είναι τα Assassin's Creed και Tomb Raider, και αγαπημένο της anime το Bleach.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio