Διέρρευσε η ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων του Nokia 3310

Το Nokia 3310 (2017) αναμενόταν να φτάσει στα ευρωπαϊκά ράφια τον επόμενο μήνα, αλλά τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία – στις 15 Μαΐου. Η ημερομηνία δημοσιεύτηκε από τον σημαντικότερο έμπορο λιανικής πώλησης Media Markt στον ισπανικό ιστότοπό του μαζί με την τιμή των € 59.

 

gsmarena_002

 

Μετά την αποκάλυψη του Nokia 3310 στο MWC το Φεβρουάριο, η ανακοινωθείσα τιμή του 2G phone ήταν € 49. Αργότερα, ωστόσο, πολλές φήμες πρότειναν ότι η τελική τιμή θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα υψηλότερη και η Media Markt το επιβεβαίωσε. Η συσκευή θα έχει πράγματι τιμή υψηλότερη κατά περίπου 20%.

Προηγουμένως οι λιανοπωλητές στη Γερμανία και την Αυστρία ανέφεραν την ημερομηνία έναρξης στις ιστοσελίδες τους στις 26 Μαΐου. Οι έμποροι λιανικής πώλησης και οι τηλεπικοινωνίες του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσαν επίσης τον Μάιο ως ημερομηνία κυκλοφορίας του 3310, αν και δεν ανέφεραν συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ας ρίξουμε και μια συνοπτική ματιά στα specs του τηλεφώνου – έρχεται με μια κάμερα 2MP με φλας LED, υποδοχή microSD για αποθήκευση μέχρι 32 GB και ραδιόφωνο FM. Θα βρείτε ένα microUSB στο κάτω μέρος για να φορτίσετε την αφαιρούμενη μπαταρία των 1200 mAh.

ΠΗΓΗ: Media Markt (Ισπανικά)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio