Δημιούργησε εκκλησία στην Βραζιλία για τον Hanzo…

Μάλλον στην Βραζιλία, αν κάποιος πάει να προσβάλει κάποιον με την φράση «Hanzo Main» θα τα βρει σκούρα και θα είναι «αμαρτωλός».

hanzo

Ο Mateus Mognon , έπειτα από αρκετό ψάξιμο, βρήκε τον χώρο που θα ιδρύσει την εκκλησία του και το έκανε πράξη. Την ονόμασε, The Hanzo National Church, και την έκανε αρκετά ελκυστική στους λάτρεις του Overwatch. 

Hanzo Church

Όπως ο ίδιος δήλωσε, ίδρυσε την εκκλησία επειδή ο Hanzo, μοιάζει με τον… Ιησού.. Για να ενταχθεί κάποιος στην νέα αυτή θρησκεία, θα πρέπει να βαπτιστεί, όμως όχι με τον τρόπο που γνωρίζουμε. Για να γίνει κάποιος μέλος της εκκλησίας του Hanzo, θα πρέπει να παίξει Overwatch. Παράλληλα, τόνισε το πόσο εύκολο του ήταν να ιδρύσει την εκκλησία, μιας και δε χρειάστηκε τίποτα άλλο από πέντε υπογραφές, μία υπογραφή δικηγόρου και να πληρώσει κάποια κόμιστρα.

Οι πιστοί, έχουν τις Τρίτες ελεύθερες για να παίζουν όλη μέρα Overwatch.

Τέλος να αναφέρουμε, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής χαρακτήρας, φεύγει εκτός παιχνιδιού. Κατά την διάρκεια των Προεδρικών εκλογών στην Αμερική, κάποιοι θεώρησαν σωστό, να μπλέξουν τον Donald Trump, με τον Hanzo..

trump_mains_hanzo

 

Ευλόγησον!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio