Επιστροφή στην δημιουργία παιχνιδιών η Riot Games

Riot Games με το s κεφαλαίο!

Οι ιδρυτές της Riot, Brandon «Ryze» Beck και Marc «Tryndamere» Merrill, ανακοινώνουν την απόφασή τους για την επέκταση της Riot Games. Την διαχείρηση της εταιρίας θα αφήσουν στα χέρια των: Dylan Jadeja (CFO), Scott Gelb (CTO) and Nicolo Laurent (Πρόεδρος).

 

 

«Δημιουργώντας την Riot πρίν απο έντεκα χρόνια, κάθε μέρα (και νύχτα) περιελάμβανε την σκέψη μας για το πως να κάνουμε το League of Legends όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία. Καθώς επιτύχαινε το παιχνίδι, από εκεί που μπορούσαμε να ταΐσουμε όλο το προσωπικό με κάμποσες πίτσες, ξαφνικά έιχαμε πλέον πάνω απο 2.500 Rioters σε 20 γραφεία σε όλο τον κόσμο. Τα όφελη από την ανάπτυξη αυτή ήταν πολλά: βελτιώθηκαν οι ικανότητές μας, διευρύνθηκε η εμβέλειά μας. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα το να διατίθουμε περισσότερο χρόνο στην διαχείρηση της εταιρίας παρά στην δημιουργία εμπειριών για τους παίκτες. Δηλαδή πολύ λίγο χρόνο για αυτό που πραγματικά αγαπάμε να κάνουμε.

Σαφώς δεν βρισκόμαστε μόνοι μας στην διαδρομή αυτή. Είμαστε τυχεροί που συγκεντρώσαμε μία ομάδα, ικανή και καθοδηγούμενη με την πάροδο του χρόνου, της οποίας τα μέλη πιστεύουν στην αποστολή μας όσο και εμείς. Τώρα, επιστρέφουμε στην εστίαση αυτού που είναι και το πιο σημαντικό: να δημιουργούμε παιχνίδια.»

 

ΠηγήRiot Games

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Call her Marie. Είναι 21 χρονών, ασχολείται με παιχνίδια κυρίως on Steam, λατρεύει το Stardew Valley. Έχει αδυναμία στα PVE και (ΜΜΟ)RPG Games.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio