Δεν είναι ακόμη σίγουρη η κυκλοφορία του Life Is Strange 2

author image από Rukia | News | 0 Comments | 10 Νοέ 2015

 

 

Η Dontnod Entertainment και η Square Enix κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή όλων με την καθηλωτική εμπειρία που προσέφερε το Life Is Strange. Ωστόσο, το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε σε επεισόδια, έφτασε στο τέλος του και όλοι μιλάνε για την πιθανή κυκλοφορία δεύτερου μέρους.

Κι ενώ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που δε θα θέλει οι developers να αναπτύξουν και να κυκλοφορήσουν το Life Is Strange 2, συνεχίζοντας την ιστορία με τον ίδιο τρόπο, κάποια από τα σημαντικά πρόσωπα που σχετίζονται με το παιχνίδι λένε πως κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Για παράδειγμα, ο συγγραφέας της original έκδοσης, Alain Damasio, ανέφερε πως η πρόθεση για την κυκλοφορία του Life Is Strange 2 δεν έχει ακόμα ωριμάσει. Ο Damasio, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε ένα γαλλικό περιοδικό, όπου συζητήθηκαν οι μελλοντικές προοπτικές της σειράς, καθώς και η ιδέα αυτή να συνεχιστεί με ένα sequel. Ωστόσο, ο συγγραφέας μας πληροφόρησε μόνο για το γεγονός ότι προτίθεται να συνεισφέρει, εάν κάποια στιγμή συζητηθεί αυτό το project.

Αυτό σημαίνει πως η Dontnod Entertainment (που έκανε το development) και η Square Enix (που κυκλοφόρησε το παιχνίδι) είτε κρατούν καλά κρυμμένα τα σχέδιά τους, είτε αυτά βρίσκονται σε τόσο πρώιμο στάδιο που ο ίδιος ο συγγραφέας δε γνωρίζει λεπτομέρειες. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην έχουν ακόμα το Life Is Strange 2 στα πλάνα τους.

Όπως και να ‘χει, θα ήταν πολύ καλή ιδέα να κυκλοφορήσει και δεύτερο μέρος για το συναρπαστικό αυτο graphic adventure game.

 

 

Πηγή: SegmentNext

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio