Δείτε το καινούργιο kit της Symmetra

author image από Katri | FPS | 0 Comments | 24 Νοέ 2016

Η ανακοίνωση που περιμέναμε τις τελευταίες βδομάδες ήρθε από την Blizzard. Το Hero Update της Symmetra είναι ήδη playable στον PTR και εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει στο kit της.

Η αλήθεια είναι ότι σαν playstyle δεν έχουν αλλάξει και πολλά, βλέπουμε όμως 2 μεγάλες αλλαγές σε κάποια από τα skills της. Ας δούμε όλα τις τα abilities από την αρχή:

 

Photon Projector (primary fire)

Μεγάλες αλλαγές δεν έχουν γίνει στο αριστερό κλικ της εκτός από ένα μικρο buff. Πλέον η «αλυσίδα» κλειδώνει στα 7 μέτρα αντί για 5 που ήταν μέχρι τώρα. Κατά τα άλλα το damage του δεν έχει αυξομειωθεί με κανένα τρόπο.

 

 

Sentry Turrets (shift)

Το βασικό defensive όπλο της Symmetra, τα sentry turrets αλλάζουν και αυτά λίγο ως προς το usability. Πλέον τα stacks που μπορείς να έχεις φτάνουν έως 6 έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις σε μικρο χρονικό διάστημα μια περιοχή απροσπέλαστη για τους αντιπάλους. Επίσης στην αρχή του match ξεκινάς με 6 stacks όποτε δεν χρειάζεται πια να περιμένεις μέχρι να κάνεις «deploy your defences».

 

 

Photon Barrier (E)

Εδώ έχουμε τη μεγάλη αλλαγή της Symmetra. Πλέον δεν δίνει shields στους συμπαίκτες της με την Ε αλλά εμφανίζει μια κινούμενη ασπίδα (σαν του Reinhardt) μπροστά της, η οποία ταξιδεύει προς της κατεύθυνση που κοιτάς μέχρι να τελειώσουν τα hitpoints της ή να χτυπήσει τοίχο.

 

 

 

Shield Generator (Q)

Εκτός από το teleporter της Symmetra οι παίκτες πλέον θα μπορούν να διαλέξουν και μια δεύτερη ulti η οποία κάνει την hero λίγο πιο χρήσιμη σε maps που το usability της ήταν σχεδόν μηδενικό, όπως τα King of the Hill maps. Έτσι πλέον όταν τοποθετείς το teleporter έχεις την επιλογή να πατήσεις ξανά το Q και να μετατρέψεις την πύλη σε ένα shield generator το οποίο παρέχει 75 shield σε όλους τους συμπαίκτες που βρίσκονται στο range του. Το range του shield generator είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μην ανησυχείς που να το τοποθετήσεις και αγνοεί τοίχους και εμπόδια.

 

 

Source: Pc Gamer

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio