Δείτε τα δωρεάν παιχνίδια του Playstation Plus για τον Μάιο

Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια που θα πάρουν όσοι κατέχουν συνδρομή στο Playstation Plus για τον μήνα Μάιο. H Sony άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι μπορεί να δίνει αρκετή «τροφή» για gaming στους κατόχους των κονσολών της με 2 δυνατούς τίτλους για να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Το πρώτο από τα δυο δωρεάν παιχνίδια αυτού του μήνα είναι το Tales from the Borderlands, το διάσημο adventure game της Telltale Games βασισμένο στο Borderlands. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της εταιρίας (προσωπικά πιστεύω ότι όντως ήταν το καλύτερο) θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη όσων έχουν Playstation Plus για να δουν και αυτοί την ιστορία του Rhys και της Fiona.

To δεύτερο παιχνίδι είναι διαφορετικό για Αμερική και Ευρώπη. Στην Αμερική θα δούμε το Abzu, ένα underwater exploration παιχνίδι με μικρο short n sweet gameplay το οποίο σίγουρα θα χαλαρώσει και τους πιο νευρικούς gamers. Στην Ευρώπη, και κατά συνέπεια και στην Ελλάδα θα δούμε το Alienation, ένα isometric shooter με πολύ καλές κριτικές από την κυκλοφορία του.

 

Δείτε το βίντεο της Sony για τα fre games παρακάτω:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio