Γνωρίστε το 32-inch 8K monitor της Dell

Υπερβολή ή όχι το 8K monitor της Dell είναι γεγονός. Καλά καλά δεν μπήκαμε στην 4K εποχή και η Dell ξεκίνησε ήδη να κυκλοφορεί monitors μεγαλύτερης ανάλυσης. Ας ξεκινήσουμε από την τιμή μιας και σίγουρα λίγοι είναι αυτή που θα έχουν το budget για να την αγγίξουν. Το 32 ιντσών monitor της εταιρείας ξεκινάει από τα 4999$.

Το monitor είναι ανάλυσης 7680×4320 και έχει ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Η οθόνη χρησιμοποιεί περισσότερα από 33 εκατομμύρια pixels, νούμερο που είναι 4 φορές μεγαλύτερο από αυτό που συναντάμε στα 4K monitors ( 3840×2160 ) και 16 φορές μεγαλύτερο από τα 1080p ( 1920×1080 ).

Το UP3218K έχει αναλογία αντίθεσης 1300:1, 6ms gray to gray χρόνο απόκρισης  και 400 nits φωτεινότητα. Ωστόσο, το να παίξει κάποιος παιχνίδια σε μία τέτοια οθόνη μάλλον είναι πρακτικά αδύνατο ( προς το παρόν ) καθώς θα χρειαζόταν τεράστια δύναμη γραφικών.

Η οθόνη είναι σχεδόν borderless μπορεί να γυρίσει κάθετα και απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν επαγγελματική δουλειά. Η Dell ισχυρίζεται πως οι αποστολές των monitor θα ξεκινήσουν από τις 14 Απριλίου.

 

ΠΗΓΗ: PCGamer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio