Γνωρίστε τις μητρικές της EVGA με εγκοπές για την διαχείριση των καλωδίων

Την δική της πρόταση προσθέτει η EVGA στον αυξανόμενο σωρό των μητρικών πλακετών με το Z370 chipset, που έχει σχεδιαστεί για επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel (Coffe Lake). Η εταιρεία ανακοίνωσε τρία νέα μοντέλα, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει εγκοπές για να διευκολύνει την διαχείριση των καλωδίων.

Αυτά τα μικρά κομμένα τμήματα μπορεί να είναι χρήσιμα για τη διατήρηση ενός καθαρού υπολογιστή.

Οι νέες μητρικές της εταιρείας, ονόματι Z370 Classified K, Z370 370 FTW και Z370 Micro, έχουν πολλά κοινά, όπως 6 στρώματα PCB, ενισχυμένες υποδοχές PCIe, διπλό Bios  με ενσωματωμένο διακόπτη και υποστήριξη Intel Optane Memory.

 

 

Το Z370 Classified K διαθέτει ένα ζεύγος θυρών Killer Gigabit LAN σε σχέση με τις άλλες δύο μητρικές.Τόσο το Z370 Classified K όσο και το Z370 FTW είναι μητρικές πλακέτες ATX πλήρους μεγέθους με τρεις υποδοχές M.2, δύο εκ των οποίον είναι μεγέθους 80mm ενώ η άλλη μεγέθους 32mm. Διαθέτουν επίσης έξι θύρες SATA 6Gbps, συνδεσιμότητα USB 3.1 (Type A και Type B) και τέσσερις υποδοχές DIMM που υποστηρίζουν μέχρι 64GB μνήμης DDR4 με συχνότητα έως και 4133MHz overclocked.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Z370 Micro είναι μια μητρική πλακέτα micro-ATX για μικρότερα συστήματα. Διαθέτει τις μισές υποδοχές μνημών σε σχέση με τα ATX μοντέλα που υποστηρίζουν μέχρι 32GB μνήμης RAM και μία υποδοχή M.2 80mm. Έχει επίσης δύο υποδοχές PCIe x16 (και οι δύο ενισχυμένες) αντί για τρεις που βρίσκονται στις άλλες δύο μητρικές πλακέτες και είναι η μόνη μητρική πλακέτα εκ των τριών που έρχεται με ενσωματωμένη Wi-Fi 802.11ac.

Στα του φωτισμού, η Z370 Classified K έχει πολλαπλές υποδοχές RGB ενώ η Z370 Micro διαθέτει μία. Η λειτουργία αυτή δεν υπάρχει την μητρική Z370 FTW.

 

ΠΗΓΗ: PCGamer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio