Γνωρίστε την δεύτερη γενιά των ακουστικών Kraken της Razer

Η Razer πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε τη νέα γενιά ακουστικών Kraken, η οποία όμως μοιάζει πάρα πολύ με την παλιά. Όπως και στα προηγούμενα έτσι και σε αυτά έχουμε δύο διαφορετικά ακουστικά, τα Kraken Pro και τα Kraken 7.1.

Στα της εμφάνισης οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα είναι μικρές δεν περνάν όμως απαρατήρητες από το μάτι. Μιας και πιάσαμε την εμφάνιση να αναφέρω πως τα ακουστικά κυκλοφορούν σε τρία χρώματα, μαύρο, άσπρο και πράσινο. Το μικρόφωνο κρύβεται στην αριστερή μεριά των ακουστικών, είναι εύκαμπτο και ο χρήστης μπορεί εύκολα να το φέρει στα μέτρα του. Τα Kraken 7.1 V2 διαθέτουν φυσικά RGB φωτισμό όπως έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό.

 

razer-kraken-v2

 

Όσο αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν βλέπουμε και πολλές διαφορές. Τα Kraken 7.1 V2 παράγουν 7.1 Virtual Surround ήχο ενώ τα Kraken Pro V2 Stereo ήχο, και εξοπλίζονται με μαγνήτες νεοδυμίου 50mm.

Τα Pro συνδέονται με όλες τις συσκευές που διαθέτουν audio jack 3.5mm ενώ τα 7.1 μόνο με συσκευές που έχουν USB. Τα ακουστικά ξεκινάνε από τα 89,99 ευρώ για την έκδοση των Pro ενώ η έκδοση των 7.1 αγγίζει τα 109,99 ευρώ.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio