Αφαιρείται το Sightstone και αλλάζουν τα items των Supports

Εχτές το βράδυ στο NA Board, ο Riot Lowbo (systems designer) ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές που όπως όλα δείχνουν θα δούμε στο 8.2 και θα αφορούν τα Supports.

 

Όπως ανέφερε, αυτά που χρειάζονται προκειμένου να αγοραστεί το Sightstone κρατούν πολλές φορές το παιχνίδι πίσω, ενώ ταυτόχρονα το vision είναι ένα απαραίτητο συστατικό για το παιχνίδι. Με τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε, ο ρόλος των Supports αναβαθμίζεται.

ΑΛΛΑΓΕΣ

  • Το Sightstone και τα upgrades του φεύγουν από το κατάστημα.
  • Τα Support items θα παίρνουν το active του Sightstone, ως reward από τα quest που πρέπει να ολοκληρώνουν τα supports.
  • Φεύγουν τα Frost Queen’s Claim, Face of the Mountain και Talisman of Ascension. Κάποια active effects θα μείνουν στο παιχνίδι αλλά σε άλλα σημεία του και εξετάζεται το να επανέλθουν τα Frost Queen’s Claim και Talisman of Ascension με άλλη μορφή.

 

Ο κύριος λόγος πίσω από αυτές τις αλλαγές, έχει να κάνει με το να δωθεί η δυνατότητα στα support να είναι ελεύθερα να δημιουργήσουν τα δικά τους build. Εφόσον φεύγει από το early game το 800g που πρέπει να ξοδευτεί στο Sightstone, θα μπορούν να επενδύσουν πιο δημιουργικά το ποσό αυτό.

Όπως δήλωσε ο Riot Lowbo, «αυτό που μάθαμε το καλοκαίρι από το Ardent Censer, είναι πως οι παίχτες που επιλέγουν να παίξουν Support,εκτίμησαν τις ιδιότητες του αντικειμένου και παράλληλα ένιωσαν ότι είναι σημαντικά μέλη του παιχνιδιού. Επίσης είδαμε ότι το παιχνίδι, μπορεί να είναι εξίσου δυνατό και χωρίς την βιασύνη του να build-άρει κάποιος από νωρίς το Sightstone. Παρόλαυτά, μπορεί ως αντικείμενο να φεύγει ωστόσο μέσω των Quest, το παιχνίδι θα αποκτήσει ενδιαφέρον και ταυτόχρονα οι παίχτες θα έχουν έναν στόχο. Να ολοκληρώσουν το Quest για να προσφέρουν vision στην ομάδα τους.» 

Για την ιστορία το Sighstone έκανε την εμφάνιση του στα τέλη του 2012, κατά την Preseason.

Με την αφαίρεση αυτού του αντικειμένου, τα Supports πρόκειται να αποκτήσουν άλλη δυναμική και μεγαλύτερες ελευθερίες, ενώ καλό είναι να έχουμε το νου μας στα offensive supports τύπου Zyra. Ο λόγος  είναι ότι picks τέτοιου τύπου, που έχουν ήδη καλό damage στο αρχικό στάδιο, μπορούν να βγουν OP κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Πόσο μάλλον αν δεν χρειάζεται να «πετάξουν» το gold τους σε αυτά τα items.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio