Αποχωρούν οι ιδρυτές της Sledgehammer Games

Οι ιδρυτές της Sledgehammer Games, του στούντιο πίσω από το Call of Duty:WWII, Glen Schofield και Michael Condrey, αποχωρούν από το στούντιο μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Οι lead developers του περσινού Call of Duty, θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε διαφορετικό πόστο, στην εκδότρια εταιρία του Call of Duty, Activision, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν.

«Ευχαριστούμε την Activision για την ευκαιρία που μας έδωσε να δημιουργήσουμε και να ηγηθούμε της Sledgehammer Games» είπε ο Schofield στην ανακοίνωση του και συνέχισε λέγοντας «είναι καιρός να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα. Η Activision μου προσέφερε την ευκαιρία να επικεντρωθώ σε κάτι που με ενθουσιάζει πολύ, να βρω νέες ιδέες για παιχνίδια της εταιρίας. Είναι κάτι που δεν μπορούσα να αρνηθώ«.

 

 

Η Activision από την πλευρά της χαρακτήρισε «εκτελεστικές θέσεις» τις νέες θέσεις των δύο ιδρυτών της Sledgehammer Games. Αυτό σημαίνει πως οι Glen Schofield και Michael Condrey θα μείνουν μακριά από το ενεργό game development και θα επικεντρωθούν σε άλλα project της εταιρίας, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνουν αυτά τα projects ή ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος των δυο ανδρών.

Το στούντιο βέβαια, θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του, παρέχοντας content για το πολύ επιτυχημένο Call of Duty: WWII, παρά την αποχώρηση των Schofield και Condrey. Την θέση τους στην Sledgehammer Games, θα πάρει ο Aaron Halon, ο οποίος πρόσφατα εργαζόταν στο κομμάτι των downloadable map packs για το Call of Duty: WWII και αποτελεί κι αυτός ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Sledgehammer.

Οι Condrey και Schofield ίδρυσαν την Sledgehammer Games το 2009 , συνεργαζόμενοι με την Εlectronic Arts. Στο βιογραφικό τους είναι τίτλοι όπως Dead Space και Legacy of Kain : Soul Reaver. Όταν όμως ξεκίνησαν να δουλεύουν με την Activision, επικεντρώθηκαν στην δημοφιλή σειρά First Person Shooter, κάνοντας το όνομα Call of Duty συνώνυμο του First Person Shooter Genre.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio