Αποτέλεσμα hacking το πρόβλημα στο Playstation Network;

author image από Katri | News | 0 Comments | 06 Ιαν 2016

 

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε στους κατόχους Playstation κονσολών την Δευτέρα, αφού το Playstation Network ήταν μη διαθέσιμο για πάνω από 10 ώρες με τους χρήστες να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. H Sony εκείνο το βράδυ ενημέρωσε τους κατόχους PS3, PS4 και PS Vita ότι οι τεχνικοί της προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα και ότι βρίσκονται σε φάση «συντήρησης». To περίεργο της υπόθεσης όμως είναι ότι μέσα σε όλη τη γκρίνια και την ταλαιπωρία των χρηστών, μια ομάδα από hackers με το όνομα Phantom Squad έκανε διάφορα tweets υποστηρίζοντας ότι αυτή ευθύνεται για το «πέσιμο» του PSN και πως μπορεί να το ξανακάνει όποτε θέλει.

 

 

 

 

Απ’ ότι φαίνεται τελικά οι τεχνικοί της Sony αποκατέστησαν το πρόβλημα, με τους Phantom Squad να έχουν μια ειρωνική έως τοξική γλώσσα μέσω των tweets τους επί του θέματος.

Είναι απολύτως λογικό αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η Sony να ενημερώσει άμεσα τους χρήστες της στο PSN, αν και μέχρι στιγμής από πλευράς της επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Εσείς τι πιστεύετε; Μπορεί μια ομάδα από χάκερς να ευθύνεται για τα προβλήματα του PSN τις τελευταίες μέρες; Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να έχει υπάρξει και υποκλοπή δεδομένων των χρηστών;

 

Πηγή: SegmentNext

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio