Αποσύρει τα Note7 η Samsung

author image από Fouli | Tech | 0 Comments | 11 Οκτ 2016

Δυστυχώς για τους κατόχους των κινητών Note7 της Samsung κρίνεται αναγκαίο να τα απενεργοποιήσουν και να μην τα ξαναχρησιμοποιήσουν λόγω του σοβαρού προβλήματος με την μπαταρία του κινητού! Παραθέτουμε μερικές εικόνες από τα »καμμένα» κινητά λόγω εκρήξεων που προκαλούν οι μπαταρίες τους:
note71

note72

note73

 

Το μοντέλο από την στιγμή που βγήκε στην αγορά έδειξε ότι είχε προβληματική μπαταρία με συνέπεια η Samsung να κάνει τα πάντα για να λύσει το θέμα. Έπειτα από λίγο καιρό πρόσθεσαν διαφορετικές μπαταρίες στα κινητά αλλά αυτό όχι μόνο δεν έλυσε το θέμα αλλά το έκανε χειρότερα καθώς οι καινούριες μπαταρίες ήταν ποιο επικίνδυνες από τις παλιές!
Το αποτέλεσμα? 2.5 εκατομμύρια συσκευές να αχρηστεύονται. Περιμένουμε νέα λοιπόν για το πως θα κινηθεί η Samsung έτσι ώστε να αποζημιώσει (αμφιβάλλω) τους πελάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προκαλέσει σοβαρά θέματα στους χρήστες τους, από φωτιές σε σπίτια μέχρι και εκκένωση αεροπλάνου. Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος για όλους μιας και μιλάμε για ένα τόσο ακριβό κινητό!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ζαλίζομαι με όποιο FPS και να παίξω και χάνω τον προσανατολισμό ! Μην μου μιλήσετε για military games έχω αλλεργία. Μιλήστε μου για horror! Όταν δεν παίζω video games μου αρέσει να διαβάζω. Αγαπημένο game Bioshock.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio