Απολαύστε την συζήτηση δύο Pikachu-Smart Home συσκευών

Αν θέλεις να επιδοθείς στην αυξανόμενη αποδοχή της τεχνολογίας και του Smart Home, το Pikachu Talk είναι η ευκαιρία σου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι εντελώς αντίθετος σε συσκευές όπως το Amazon Echo και το Google Home. Είναι αρκετά χρήσιμα αν το σπίτι σου είναι «έξυπνο». Μπορούν να σου πουν τον καιρό ή ακόμα και να κλείσουν τα φώτα και τα παντζούρια σου. Ωστόσο δεν είνα κάτι που βρίσκεις εύκολα σε κάποιο σπίτι στην ελλάδα.

Η Pokémon Company έχει καταλάβει αυτή την εξουσία που έχουν αυτές οι συσκευές. Δημιούργησε λοιπόν μια εφαρμογή διαθέσιμη για smart-home συσκευές, το Pikachu Talk. Το λογισμικό αυτό εξυπηρετεί ένα μόνο σκοπό. Εγκαταστήστε το απλά στις συσκευές αυτές και αμέσως θα είναι σε θέση να σας μιλήσουν με τη φωνή του Pikachu.

Δεν υπάρχει μεγάλο όφελος από την συγκεκριμένη εφαρμογή, πέρα ​​από την τέλεια φωνή του Pikachu. Ένας Ιάπωνας developer της εφαρμογής και ιδιοκτήτης τόσο του Amazon Echo όσο και του Google Home έκανε κάτι απίστευτο. Έβαλε και τις δύο συσκευές να συζητήσουν μεταξύ τους. Έτσι γεννήθηκε το αξιολάτρευτο βίντεο παρακάτω, με αυτές τις δύο πανίσχυρες συσκευές να κουβεντιάζουν με την φωνή του Pikachu.

Είναι τοσο αξιολάτρευτο, σε σημείο που όλοι θα το θέλαμε στο σπίτι μας. Αν έχεις ήδη το Echo Amazon ή το Google Home και ενδιαφέρεσαι, η εφαρμογή αυτή θα κυκλοφορήσει στην ευρώπη τέλη του 2018. Η εφαρμογή ωστόσο είναι ήδη διαθέσιμη στην Ιαπωνία.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio