Απάνθρωπη η συμπεριφορά της Konami προς τον Kojima!

 

Οι περισσότεροι από εμάς είδαμε τα Game Awards την περασμένη εβδομάδα και την δήλωση του host Geoff Keighley για την απουσία του Hideo Kojima.

Εκεί αποκαλύφθηκε πως ο Hideo Kojima δεν εμφανίστηκε να παραλάβει το βραβείο του, όχι επειδή δεν ήθελε αλλά επειδή λόγω της απαγόρευσης που του επέβαλλε η Konami.

Πολλοί από τους υποστηρικτές του Kojima εξέφρασαν την δυσανασχέτησή τους και τον θυμό τους προς την Konami, λέγοντας πως η απόφασή της ήταν λάθος και ασεβής.

Ο πρώην πρόεδρος της Square Enix, Yoichi Wada εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την Konami και τον Kojima, λέγοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο «απάνθρωπα» του έχουν συμπεριφερθεί.

 

Στην δήλωσή του είπε τα εξής:

«Καθώς γνωρίζω προσωπικά τον κ. Kojima, δεν μπορώ να πιστέψω για το πόσο απάνθρωπα του έχουν συμπεριφερθεί! Αλλά, τώρα θα εκφράσω την γνώμη μου ως στέλεχος του ίδιου χώρου… Με οποιονδήποτε τρόπο και αν το σκεφτεί κανείς, αυτή η στάση είναι αρνητική για την δουλειά. Μπορεί το να αφήσεις την αγορά της κονσόλας να είναι στα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας, αλλά το να γίνεσαι μισητός από όλο τον κόσμο δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα. Γενικά, τέτοια πράγματα γίνονται όταν υπάρχει έλλειψη σωστής ηγεσίας… Πιστεύω πως, ίσως, δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τα ηνία της εταιρείας και ο οποίος θα δώσει έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες και πτυχές της επιχείρησης. Όταν δεν υπάρχει η επίγνωση πως τα συναισθήματα του ίδιου του τμήματος δεν συμβαδίζουν με αυτά του κόσμου σε παγκόσμια κλίμακα, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αξιοθρήνητα.»

 

Kohar over and out!

Source: Gamnesia, Segmentnext, Independent

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio