Ανανεωμένη η πασιένζα στα Windows 10!

Η άφιξη των Windows 10 μας έφερε καινούργια χαρακτηριστικά αλλά η ανανέωση που έγινε στο παιχνίδι πασιέντζα είναι κάτι παραπάνω από απλή.

Το πιο διάσημο ενσωματωμένο  παιχνίδι της Microsoft είναι τώρα «freemium», που αυτό σημαίνει ότι, ενώ το παιχνίδι είναι δωρεάν, ορισμένα χαρακτηριστικά είναι κλειδωμένα και χρειάζονται πληρωμή.Για $ 1.49 το μήνα, ή $ 9,99 ανά έτος, οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν την πασιέντζα σε μια έκδοση premium που τώρα ονομάζεται Microsoft Solitaire Collection.Το premium παιχνίδι δεν θα διαθέτει  διαφημίσεις, θα κερδίζονται περισσότερα νομίσματα για την ολοκλήρωση καθημερινών προκλήσεων, και οι παίκτες θα ενισχύονται όταν παίζουν Tripeaks και Πυραμίδα

Η πασιέντζα  είναι ένα ενσωματωμένο παιχνίδι των Windows από το 3.0. Δεν συμπεριλαμβάνεται με τα Windows 8 από προεπιλογή, αλλά ήταν διαθέσιμη ως δωρεάν download μέσω του καταστήματος της Microsoft. Με τα Windows 10 το παιχνίδι επέστρεψε με πιο γεμάτες δυνατότητες από ποτέ, υπάρχουν νέα modes παιχνιδιού, leaderboards, και  επιτεύγματα.

Για να είμαστε δίκαιοι, προσθήκες επί πληρωμή περιλαμβάνονται επίσης και στην πασιέντζα των Windows 8 αλλά ήταν λίγες και η έκδοση έπρεπε να κατέβει ξεχωριστά.

Λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, δεν θα ήταν έκπληξη αν ένα μικρό ποσοστό αυτών πλήρωνε για την αναβάθμιση για να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις από την πασιέντζα. Τουλάχιστον έτσι μπορεί να σκέφτηκε η Microsoft.Να κερδίσουν τουλάχιστον λίγα δολλάρια χωρίς να έχουν κάνει στην ουσία επιπλέον εργασία.

ΠΗΓΗ:DAILYDOT.COM

.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio