Ανακοινώθηκε το Total War Saga: Thrones of Britannia

Το πρώτο μέρος της spin-off σειράς Total War: Saga, με όνομα A Total War Saga: Thrones of Britannia, ανακοινώθηκε από την Creative Assembly. Σύμφωνα με τους developers η σειρά Total War: Saga θα εμβαθύνει σε λίγους, συγκεκριμένους χαρακτήρες, σε μικρότερα χρονικά πλαίσια. Το A Total War Saga: Thrones of Britannia, τοποθετείται χρονικά στο 878 μ.Χ. στην περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας, όπως μαρτυρά ο τίτλος του.

Σύμφωνα με την Creative Assembly, το A Total War Saga: Thrones of Britannia, θα έχει τον «πιο λεπτομερή χάρτη που έχουμε δει εως τώρα σε παιχνίδι Total War». Παρότι δεν έχει δημοσιευτεί υλικό, απο το gameplay είτε screenshots, το announcement trailer μας βάζει στο κλίμα:

 

Οι developers μας έδωσαν το ιστορικό υπόβαθρο γύρω από το οποίο είναι «χτισμένο» το Total War Saga: Thrones of Britannia.

Είμαστε στο 878 μ.Χ. , όπου ο Άγγλος Βασιλιάς Alfred ο Μέγας, αμύνθηκε ηρωικά ενάντια στους Βικινγκ , στη μάχη του Edington, σταματώντας

την εισβολή τους.

Αποδυναμωμένοι , αλλά όχι διαλυμένοι, οι Βικινγκ αποικούν παντού στην Βρεταννία. Για πρώτη φορά μετα απο 80 χρόνια, υπάρχει μια εύθραυστη ειρήνη.

Όμως Σκωτσέζοι, Ουαλοί, Άγγλοι και Ιρλανδοί, βλέπουν μια αλλαγή να πλησιάζει. Είναι μια εποχή αλλαγής και ευκαιρίας. Θα υπάρξουν συνθήκες. Θα υπάρξει

πόλεμος. Θα υπάρξουν εναλλαγές της τύχης που θα γίνουν θρύλοι, σε μια εκστρατεία που θα γεννήσει ένα από τα μεγαλύτερα έθνη της ιστορίας.

Βασιλείς θα ανέλθουν, μα μόνο Ένας θα κυβερνήσει.

Έχει αναφερθεί παλαιότερα πως η spin-off σειρά Total War Saga θα μοιάζει σε μέγεθος και λεπτομέρεια με το Standalone Expansion του Shogun 2, Fall of the Samurai.

Επιπλέον η Creative Assembly εργάζεται πάνω σε ένα Total War ιστορικής εποχής που «δεν έχει επαναλάβει στο παρελθόν» καθώς και στο expansion του Rome 2, Empire Divided. Σε ότι αφορά το σύμπαν του Warhammer, ασχολούνται ακόμα ενεργά με το Total War: Warhammer 2 και ένα ακόμα τίτλο.

Το Total War Saga: Thrones of Britannia αναμένεται στο Steam μέσα στο 2018.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio