Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pyre, του διάδοχου του Bastion και του Transistor

author image από Katri | News | 0 Comments | 01 Ιούν 2017

Ευχάριστα νέα είχαμε χθες από την Supergiant Games για το καινούργιο της παιχνίδι, το Pyre. Το studio πίσω από το Bastion και το Transistor δουλεύει εδώ και χρόνια πάνω στο Pyre αλλά η δημιουργία του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και είχαμε την ευκαιρία να δούμε το campaign και το versus mode του στο επίσημο κανάλι του στο Youtube. Οι developers ανακοίνωσαν και την ημερομηνία κυκλοφορίας του η οποία είναι στις 25 Ιουλίου για το PC και το Playstation 4 με την τιμή του να ορίζεται στα $19.99.

Το Pyre είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order στις πλατφόρμες του Steam και του Playstation Store με 10% έκπτωση σε οποίον το επιλέξει.

Οι Greg Kasavin και Amir Rao της Supergiant μας έδωσαν χθες ένα τεράστιο δείγμα του παιχνιδιού, με το versus mode του να έρχεται σαν συμπλήρωμα στο campaign του, οπού θα μπορείς να παίξεις μάχες 3v3 με κάποιο φίλο σου. Οι ίδιοι απέκλεισαν την πιθανότητα online battle στο Pyre, μιας και πιστεύουν ότι για να δουλέψει θα πρέπει να είναι το main feature του παιχνιδιού κάτι το οποίο αλλάζει εντελώς τον χαρακτήρα του.

 

 

Είδαμε καινούργιους χαρακτήρες, που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από την εξορία στο Pyre και παρ’ όλο που είχαμε ξαναδεί το gameplay του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε πως αυτή τη φορά πήραμε μια full γεύση του περί τίνος πρόκειται.

Το Pyre είναι ένα tactical RPG στο οποίο και οι δυο πλευρές έχουν 3 χαρακτήρες με διαφορετικά abilities, οι οποίοι πρέπει να φτάσουν και να «μπουν» στο pyre του αντιπάλου. Οι χαρακτήρες μπορούν να δεχτούν upgrades και level ups κάνοντας το παιχνίδι έναν άξιο διάδοχο στα προηγούμενα, πανέμορφα παιχνίδια της Supergiant Games.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio