Αναγεννιούνται οι τίτλοι του PS2 στο PS4 !!!

 

 

Οι pc gamers σίγουρα θα γνωρίζουν τα emulators. Όλοι μας θα έχουμε χρησιμοποιήσει τουλάχιστον ένα για να κάνουμε κάποιο παιχνίδι κονσόλας να παίζει στον υπολογιστή. Το πρώτο επίσημο PS2 emulator δημιουργεί η Sony για το PS4.

Πριν λίγες μέρες μία ομάδα έλαβε την Special Edition του Star Wars Battlefront για το PS4 καθώς και κωδικούς για τέσσερις τίτλους, το Super Star Wars, το Star Wars: Jedi Starfighter, το Star Wars: Racer Revenge και τέλος το Star Wars: Bounty Hunter. Όταν όμως η ομάδα πήγε να παίξει τους παλιούς τίτλους που ανήκαν στο PS2, αντίκρισε ένα παράξενο λογότυπο. Αν δεν το καταλάβατε είναι αυτό του PS2. Αναφέρουν επίσης πως το σύστημα μιμείται την PS2 memory, ενώ τα Select και Start buttons μπορούν να ″τοποθετηθούνδεξιά και αριστερά στο trackpad του Dualshock 4.

Αμέσως η ομάδα κατάλαβε πως τα παιχνίδια είναι τα original του PS2 και απλώς είναι συμβατά και με το PS4. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι το emulator κάνει upscale την ανάλυση των τίτλων από 512×448 και 640×448 στην νέα γενιά ανάλυσης του PS4 που είναι 1292×896. Με την κυκλοφορία του Playstation Now η Sony, κατέστησε σαφές στο κοινό ότι θέλει να φέρει τα παιχνίδια των προηγούμενων γενιών στην νέα γενιά.

Το Playstation 2 κατέχει την μεγαλύτερη συλλογή παιχνιδιών καθώς αριθμεί 1850 τίτλους. Τώρα αν μπορεί η Sony να κάνει μαγικά και να φέρει όλα αυτά τα παιχνίδια στο Playstation 4 τότε θα μιλάμε για μία λίστα παιχνιδιών χωρίς τελειωμό. Η Sony επιβεβαίωσε την ύπαρξη του emulator και τα μελλοντικά της σχέδια για τους τίτλους του PS2. 

ΠΗΓΉ: Τechradar

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio