Ακυρώνεται το Mass Effect: Andromeda multiplayer test

Με μια σημερινή ανακοίνωση της BioWare, το beta test που είχαν κάνει sign up διάφοροι παίκτες για το multiplayer του Mass Effect: Andromeda, ακυρώνεται.

 

mass

 

Ο λόγος είναι ότι παρόλο που είχαν απίστευτη ανταπόκριση από τους fans που δήλωσαν συμμετοχή στην beta, οι developers αποφάσισαν να μην το πραγματοποιήσουν. Ο λόγος είναι κάποια τεχνικά προβλήματα, που θα δυσκόλευαν τους παίκτες.

Υπάρχουν όμως και καλά νέα (για όσους πρόκειται να πάνε στο PAX Event). Μιας και όσοι παρευρεθούν εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Mass Effect και το multiplayer του, μιας και η BioWare θα φτιάξει χώρο με 10 υπολογιστές. 

Επίσης θα υπάρξουν πάνελ και παρουσίαση του παιχνιδιού, όπου θα αναφερθούν και οι λόγοι που ακύρωθηκε το beta test. Επίσης, θα υπάρξουν δύο streams στο Twitch, στα κανάλια του PAX Event, όπου θα μας δείξουν  ένα “never-before-seen gameplay.”

Δεν έχουν δώσει φυσικά περισσότερα στοιχεία και έτσι το μόνο που περιμένουμε είναι να τους δούμε live στο PAX Event. To Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου στο X-Box ONE, PC και PS4.

ΠΗΓΗ: Gamerant.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Nik ''Frikio'' Manda λέγομαι και είμαι gamer από 4 χρονών ! Λάτρης της κονσόλας Playstation και φανατικός του Star Wars !! Πρέπει να βρω ένα φωτόσπαθο κάποια στιγμή.. May the Force be with you, gamers !

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio