Ήρθε η ώρα για το Update του Galio (καιρός ήταν)

Πριν λίγους μήνες, η Riot Games, είχε ανακοινώσει τα Updates που θα γίνονταν στον Warwick και στον Galio. Μετά το επιτυχημένο update στον αγαπημένο πολλών λύκο, ήρθε και η στιγμή του Galio, όπως έγινε γνωστό εχτές το βράδυ από την developer εταιρεία.

 

 

Μπορεί κανείς πολύ εύκολα να πει, ότι ο Galio είναι από τους πιο παραγκωνισμένους ήρωες στο League of Legends. Αν σκεφτεί κανείς πόσοι ήρωες έχουν κυκλοφορήσει και πόσοι έχουν γίνει update, ο Galio θεωρείται βαρετός ενώ το kit του, είναι πλέον ελλειπές και παλιό. Μπορεί τα skills που έχει τεχνικά να θεωρούνται μια χαρά, η ασπίδα που δίνει στον εαυτό του ή στους σύμμαχους για παράδειγμα, ή η ultimate ικανότητα του, όμως ξεκάθαρα δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιαδήποτε meta, όσο κι αν έχουν προσπαθήσει αρκετοί παίχτες.

 

Αυτό που ξέρουμε για το αγαπημένο gargoyle, είναι ότι σκοπός του είναι να προστατεύει την Demacia. Ωστόσο τα skills του, δεν είναι ανάλογα ενός Gargoyle. Όταν παίζει κάποιος με αυτόν τον ήρωα, δεν νιώθει δυνατός και πρόθυμος να μπει μπροστά στο teamfight. Μπερδεύεται και δεν ξέρει αν πρέπει να λειτουργήσει ως Ap ή Support. Με λίγα λόγια, ο Galio είναι λίγο από όλα και δεν είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του.

 

Παρόλαυτά, αν και η Riot δεν έχει δώσει ακόμη λεπτομέρειες και στοιχεία για το πώς θα είναι ο νέος Galio, αυτό που περιμένουμε είναι ένας 100% νέος ήρωας. Η εταιρεία έχει σκοπό να τον ανανεώσει από την αρχή. Skills και εμφάνιση θα είναι αλλαγμένα και έτσι ο ήρωας θα αποκτήσει την ταυτότητα που του αρμόζει. Επίσης στα forums, η Riot, δήλωσε πως το Update του Galio, θα είναι το μεγαλύτερο που έχουμε δει ως τώρα.

Όσοι είστε από τους τυχερούς κι έχετε το  legendary skin, Gatekeeper Galio, θα χαρείτε όταν μάθετε πως η Riot, πρόκειται να βάλει όλη της την τέχνη σε αυτό το skin και να γίνει από τα καλύτερα Legendary. Αυτό που περιμένουμε, είναι να μπει σύντομα στον PBE για να τον τεστάρουμε!

Όσοι θέλετε να μάθετε την ιστορία του Galio (όπως έχει αυτή την στιγμή ΠΡΙΝ το update), μπορείτε να μπείτε εδώ

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio