Έφτασε το Lenovo Phab2 Pro στην ευρωπαική αγορά

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το Phab2 Pro στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτείων. Πλέον, το «Tango-enabled» smartphone της Lenovo ήρθε και στην Ευρώπη. Μια γρήγορη ματιά στα online καταστήματα της Lenovo στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Ολλανδία αποκαλύπτει ότι η συσκευή υπάρχει σε απόθεμα με την τιμή των € 499.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τη συσκευή «αναμένεται σύντομα».

Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο 35 εφαρμογές περίπου συμβατές με το Tango οι οποίες είναι και διαθέσιμες στο Play Store. Το Tango, σας επιτρέπει να μετρήσετε οτιδήποτε στο σπίτι σας, να απεικονίσετε το πώς τα έπιπλα και οι συσκευές θα φαίνονται στο σπίτι σας και να παίξετε ντόμινο AR παίζοντας με εικονικά κατοικίδια ζώα. Αξίζει να αναφέρουμε και την λειτουργία ζωγραφικής και σχεδίου σε κάθε επιφάνεια σας στο σπίτι.

 

gsmarena_001

 

Αρκετά το παινέψαμε το «Tango» και ήρθε η ώρα να δούμε τι χαρακτηριστικά κρύβει το phablet. Το Phab2 Pro διαθέτει το δυνατό Chipset Snapdragon 652 SoC και ενσωματώνει 8 επεξεργαστές από τους οποίους έχουμε 4xCortex-A72 και 4xCortex-A53. Η τεράστια QHD οθόνη των 6.4-ιντσών είναι το κλειδί του ονόματος αφού η συσκευή είναι αρκετά ογκώδης. Η μνήμη RAM αγγίζει τα 4GB ενώ η ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 64GB με την δυνατότητα επέκτασης εώς 256GB. Στο θέμα της κάμερας, η συσκευή διαθέτει μια σύνθεση των 16MP πίσω/8MP μπροστά. Σαφώς και μια τόσο τεράστια οθόνη χρειάζεται και πολύ ενέργεια για να λειτουργεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Όμως, η μπαταρία των 4,050mAh είναι εκεί για να κρατήσει τα φώτα ανοιχτά.

ΠΗΓΗ: GSMarena , Lenovo

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio