Έρχονται αλλαγές από την Riot σε Jinx, Lux και Graves

author image από Rukia | MOBA | 0 Comments | 24 Μαρ 2017

Τρεις champions του League of Legends πρόκειται να πάρουν μεγαλύτερη προσοχή. Σύμφωνα με τον Meddler, τον Lead Gameplay Designer του LoL, η Jinx, η Lux και ο Graves τροποποιούνται στον PBE.

 

JINX

1132131

 

Η Jinx είναι ακόμα ένα από τα δημοφιλέστερα ADC αλλά η Riot κοιτάει να αλλάξει λίγο το kit της, προσθέτοντας ένα spell με crit.

  • Jinx: Εξερευνούμε το κόνσεπτ ενός spell με crit που προφανώς θα έχει να κάνει με την W της Jinx. Το κόνσεπτ αυτό φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο, ωστόσο τα νούμερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα λάθος. Προφανώς δεν θα υπάρχει κάποια μορφή αυτής της αλλαγής στο [patch] 7.7, αλλά θα παραμείνει για λίγο περισσότερο testing.

 

LUX

22343223

Αν είστε bronze ή silver παίκτες το πιο πιθανό είναι να είστε καλοί με τη Lux ή να δυσκολεύεστε εναντίον της. Αυτό που θέλει να κάνει η Riot είναι να διατηρήσει την κυριαρχία της στο low ELO, αλλά και να την τροποποιήσει έτσι ώστε να χρησιμοποιείται περισσότερο και σε υψηλότερο ELO.

  • Lux: Η Lux τα πάει αρκετά καλά στο low ELO, την βλέπουμε όμως να δυσκολεύεται λίγο στα υψηλότερα division. Κοιτάμε πώς να της προσθέσουμε μια μικρή δύναμη που να εξαρτάται από το skill και να δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη όταν χρησιμοποιείται σωστά. Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα για το αν το μερικό refund στην ult είναι ο τρόπος να το επιτύχουμε, αλλά ο ενθουσιασμός των παικτών που το χρησιμοποιούν είναι υψηλός συγκριτικά με το ποσοστό της δύναμης που προσφέρει στην πραγματικότητα.

 

GRAVES

3435434

Ο Graves είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος jungler μετά τον Lee Sin. Το να δεχτεί μεγάλες αλλαγές είναι πολύ ριψοκίνδυνο, γι’αυτό και η Riot είναι πολύ προσεκτική με αυτόν. Κοιτούν να πορευτούν σε κάποια nerfs που μάλλον δεν θα αρέσουν στους Graves mains.

  • Graves: Σκεφτόμαστε δύο διαφορετικές προσεγγίσεις για τον Graves. Η πρώτη, η οποία υπάρχει ακόμη στον PBE, είναι να του βγάλουμε το MR από το True Grit, κάνοντάς τον έτσι πιο ευάλωτο σε κάποια team comps (ειδικά σε εκείνα με αντίπαλο jungler που διαθέτει σημαντικό magic damage). Η δεύτερη είναι μια μείωση του damage του Q του στο early game (λιγότερο base, περισσότερο ratio), με σκοπό να κάνουμε το early game dueling πιο αδύναμο σε γενικές γραμμές.

 

Πηγή: wwg.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio