Έρχεται Survival Mode στο Metal Gear Online

author image από Katri | News | 0 Comments | 30 Μαρ 2016

Καινούργιο mode πρόκειται να προστεθεί στις 7 Απριλίου στο online κομμάτι του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Θα ονομάζεται Survival Mode αλλά δεν θα είναι ακριβώς όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε survival games.

Έξι παίκτες θα παίζουν το ένα match μετά το άλλο και όσοι καταφέρουν να πάρουν 5 και πάνω νίκες στους γύρους θα κερδίζουν extra rewards. Για να εξηγήσει καλύτερα η Konami τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το Survival Mode δημοσίευσε ένα ανάλογο trailer στο Youtube.

 

 

Όσοι είχαν αγοράσει το DLC του παιχνιδιού «Cloaked in Silence» θα μπορούν να παίξουν το συγκεκριμένο mode όσες φορές θέλουν ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν περιορισμό σε 10 παιχνίδια την εβδομάδα.

Στα πλαίσια του Survival Mode οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε 3 καινούργιους χάρτες Αzure Mountain, Coral Complex, και Rust Palace και θα είναι διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού σε PC, Playstation 3-4, Xbox 360 και Xbox One.

 

Πηγή: Siliconera

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!