Έρχεται co-op Survival mode στο Uncharted 4

author image από Katri | News | 0 Comments | 22 Νοέ 2016

Καινούργια δυνατότητα πρόκειται να προστεθεί στο Uncharted 4 και μάλιστα πολύ σύντομα. Πρόκειται για ένα co-op survival mode το οποίο θα προστεθεί στο παιχνίδι μέσα στο Δεκέμβρη.

Το Survival θα είναι ένα wave-based mode στο οποίο σε ομάδα των 3 ατόμων θα πρέπει να σκοτώσετε τους αντιπάλους που έρχονται σε «στρατιές» αλλά να ολοκληρώσετε και άλλα objectives.

 

 

Θα υπάρχουν συνολικά 10 maps στα οποία θα πρέπει να αντέξετε 50 waves από εχθρούς, με ένα boss να έρχεται κάθε 10 waves. Ανάλογα με την επίδοση του καθενός στα objectives, οι παίκτες θα κερδίζουν χρήματα με τα οποία θα μπορούν να ξεκλειδώνουν καινούργια όπλα και αντικείμενα.  Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα power up και weapon upgrade για να ταιριάζει με την επίδοση σας στο παιχνίδι αλλά η δυσκολία του είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Σύμφωνα με το Playstation Blog:

“Best of all, the challenge grows with you. Enemies will adapt to your increased firepower and there are multiple difficulties to choose from. Those that finish Survival on Hard Mode will unlock Crushing Mode, which as the name suggests, is the ultimate test of your will and determination.”

Η κυκλοφορία του Uncharted 4 Survival αναμένεται στα μέσα Δεκεμβρίου και gameplay του πρόκειται να δούμε πρώτη φορά την επόμενη βδομάδα στο Playstation Experience.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio