Έρχεται το The Witch and the Hundred Knight στο PS4

author image από Kohar | News | 0 Comments | 12 Φεβ 2016

Το The Witch and the Hundred Knight – Revival Edition είναι ένα νέο RPG παιχνίδι για το PS4, υπό την ανάπτυξη της  Nippon Ichi Software.

Ιστορία

Είστε το ισχυρότερο πλάσμα στον κόσμο: ο Hundred Knight. Εξαπλώστε τον βάλτο σε συνεργασία με την αφέντρα σας, την Metallia, κατακτώντας, αφομοιώνοντας και καταστρέφοντας οποιονδήποτε και οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας. Στην συνέχεια, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σκαρφαλώνοντας στον Πύργο της Ψευδαίσθησης! Ο Πύργος της Ψευδαίσθησης είναι ένα συναρπαστικό, νέο dungeon που προσφέρεται μόνο στο The Witch and the Hundred Knight: Revival Edition. Οι εχθροί και τα αντικείμενα που βρίσκονται στον πύργο καθορίζονται από την ισχύ του όπλου σας. Έτσι, θα πρέπει να θυσιάσετε ισχυρά όπλα για να αντιμετωπίσετε ισχυρούς αντιπάλους! Το πιο σημαντικό – μπορείτε να επικαλεστείτε την Metallia εκεί, αποκτώντας έναν πανίσχυρο σύμμαχο στις μάχες!

 

The Witch and the Hundred Knight - Revival Edition 4

 

Γραφικά

Χάρη στα αναβαθμισμένα γραφικά του παιχνιδιού, όλες οι περίτεχνες λεπτομέρειες που πέρασαν απαρατήρητες στο PlayStation 3 ζωντανεύουν στο PlayStation 4. Απολαύστε την ομαλή, αρμονική κίνηση των χαρακτήρων, καθώς το frame rate έχει αναβαθμιστεί από τα 30 στα 60 FPS!

 

The Witch and the Hundred Knight - Revival Edition 1

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Ανανεωμένα γραφικά – Με την ισχύ του PlayStation 4, οι βαλτώδεις περιοχές του παιχνιδιού έχουν βελτιωθεί με νέα textures, φωτισμό και μοντέλα.
  • The Tower of Illusion – Μια νέα περιοχή που σας επιτρέπει να θυσιάσετε τα αγαπημένα σας όπλα για να αντιμετωπίσετε εχθρούς, η δύναμη των οποίων καθορίζεται από την ισχύ του θυσιασμένου όπλου. Αυτή η νέα περιοχή θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε καλύτερο εξοπλισμό.
  • Αναλάβετε τον ρόλο της μάγισσας – Η είσοδός σας στο Tower of Illusion και η συλλογή Concentrated Mana θα σας επιτρέψει να επικαλεστείτε και να αναλάβετε τον ρόλο της Metallia για πρώτη φορά!
  • Αλχημεία – Μπορεί να μην καταφέρετε να φτιάξετε χρυσάφι, αλλά θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε τα όπλα σας χρησιμοποιώντας καταλύτες από το Tower of Illusion για να αυξήσετε την ισχύ του όπλου, την θωράκιση της πανοπλίας και άλλα.

 

The Witch and the Hundred Knight - Revival Edition 5

 

Παρακολουθήστε το trailer του παιχνιδιού.

 

 

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά στις 4 Μαρτίου 2016 από την Enarxis Dynamic Media.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio