Έρχεται το Cinematic του Doomfist

author image από Kohar | FPS | 0 Comments | 09 Φεβ 2017

Σύντομα η Blizzard πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο cinematic που θα αφορά τον νέο hero στο Overwatch, τον Doomfist. Πως το ξέρουμε αυτό;

Κάθε φορά πριν κυκλοφορήσει κάποιο animated short, πάντα κάτι αλλάζει στην πίστα όπου θα διαδραματιστεί το cinematic, ας πούμε στο Recall που ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε θα δείτε ότι στο εργαστήριο του Winston, το παράθυρο είναι σπασμένο, είναι σπασμένο γιατί εκεί πέταξε έναν από τους μισθοφόρους του Reaper, αλλά το σπάσιμο είχε εμφανιστεί πριν κυκλοφορήσει το Recall.

Μετά πάμε στην Hanamura, εκεί στο δεύτερο point, υπάρχει το βέλος που είχε πετάξει ο Hanzo στον Genji. To βέλος δεν υπήρχε εκεί, μετά εμφανίστηκε στο PTR, αργότερα στο main game, και μετά κυκλοφόρησε το cinematic.

 

5ad761e72c51965199fccb86451fff33

 

Στο Dorado, όπου εκεί έγινε το cinematic με τον Soldier:76, ο φούρνος όπου φεύγει το κοριτσάκι στην αρχή δεν είχε όνομα στην αρχή και λίγο πριν την κυκλοφορία του cinematic εμφανίστηκε η ονομασία. Επίσης τότε είχε εμφανιστεί και το όνομα της Sombra, προς το τέλος της πίστας θα δείτε κάποιους υπολογιστές που «χακαρίστηκαν» από την Sombra.

 

overwatch-character-sombra-is-reportedly-a-playable-character-in-the-next-expansion-of-the-first-shooter-game

 

Από ότι καταλάβαμε στην Blizzard αρέσει να αλλάζει κάτι λεπτομέρειες πριν κυκλοφορήσει κάτι, και έτσι θα κάνει και τώρα, διότι κυκλοφόρησε μια εικόνα με το Payload στο Numbani και το γυαλί που έχει την γροθιά του Doomfist να έχει σπάσει. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα δούμε και το cinematic και πιστεύω ότι θα έχει να κάνει και με τον Lucio. Ο Lucio έχει πάρα πολλές αφίσες που λέει ότι σύντομα θα έχει την συναυλία του εκεί, οπότε γιατί να μην εμφανιστεί εκεί ο Doomfist; ΠΡΟΣΟΧΗ ακόμα δεν έχει προστεθεί στο PTR αλλά θα προστεθεί σύντομα.

 

process

 

ΠΗΓΗ: 12up.com

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio