Έρευνα: Το 77% των gamers προτιμάει physical Discs παρά Digital Download

Η τεχνολογία προχώρησε αρκετά από τότε που τα CD, DVD και άλλα τέτοια μέσα ήταν στα φόρτε τους. Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα της ERA, οι περισσότεροι gamers στο Ηνωμένο Βασίλειο προτιμούν Physical Discs παρά Digital Download.

Η έρευνα έγινε σε 1216 Βρετανούς πολίτες, οι οποίοι αντιπροσώπευαν τους πιο παθιασμένους αγοραστές βιντεοπαιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδόν το 74.3% των ανδρών και το 81% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως προτιμά περισσότερο τους φυσικούς δίσκους από τις ψηφιακές λήψεις.

survey-digital-download-or-physical-disk

Η ERA επίσης ρώτησε στους συμμετέχοντες γιατί προτιμούν περισσότερο τους δίσκους. Το 23% δήλωσε πως αγοράζει φυσικούς δίσκους για να μπορεί να τα έχει στην συλλογή τους ( μαζί με τις φιγούρες στην βιβλιοθήκη τους ), το 16.5% γιατί είναι πιο μόνιμοι και ασφαλείς, το 12.9% για λόγους ευκολίας, το 11,6% το κάνει από συνήθεια ενώ το 7.7% το κάνει ώστε να μπορεί να τα αλλάξει μετά για να κάνει pre-order παιχνίδια.

Ας παραδεχτούμε όμως πως οι ψηφιακές λήψεις των παιχνιδιών είναι πιο εύκολες. Ωστόσο έχουν μερικά μειονεκτήματα όπως τα τεράστια μεγέθη των παιχνιδιών.

Εσείς τι προτιμάτε, physical discs ή digital download; Πείτε μας στα σχόλια.

ΠΗΓΗ: Segmentnext

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.