Άρχισε η δεύτερη season του Rocket League!

Από την ανακοίνωση στα μέσα Ιανουαρίου ότι silver crowns θα δοθούν στους παίκτες ανάλογα με την κατάταξη τους στην πρώτη season, πολλοί απέφευγαν να παίξουν Rocket League ανταγωνιστικά από φόβο μήπως χάσουν το rank τους.

Τώρα όμως που δόθηκαν τα silver crowns, το παλιό ranking system αφαιρέθηκε και επήλθαν πολλές προσθήκες με το ξεκίνημα της δεύτερης season.

Οι παίκτες δε θα ανεβαίνουν πια κατάταξη με πόντους ξεχωριστούς από το κρυφό MMR system που τοποθετεί τους rocketeers ίδιων ικανοτήτων μαζί.

Αντί αυτών, όλοι θα χωριστούν σε divisions και θα χρειάζονται αρκετές ήττες για να πέσει κάποιος. Ο κάθε παίκτης θα παίζει 10 προκαταρκτικά games για να εισέλθει σε ένα division.

 

γηξγη

 

Υπάρχουν και ευχάριστα νέα για εσάς που δεν σας αρέσουν οι προσβολές, το spam και τα μεγάλα λόγια. Θα μπορείτε να κάνετε report κάποιον, και ολόκληρο το chat log θα στέλνεται στην Psyonix. Αυτό το feature βρίσκεται ακόμη σε beta έκδοση.

Συνολικά έχει βελτιωθεί η επίδοση και πλέον μπορείτε να αφαιρέσετε το cap στα frame rates, τα οποία προηγουμένως ήταν κλειδωμένα στα 60. Επιπλέον, όσοι παίζουν σε 1440p και πάνω δεν θα αντιμετωπίζουν πια προβλήματα με το UI.

Εκτός από αυτά, έχει προστεθεί το πειραματικό Rocket Labs playlist, καινούριο uncommon loot είναι διαθέσιμο και έχουν διορθωθεί αρκετά bugs.

 

 

Πηγή: PCGamer.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio